Thursday, August 12, 2010

Kecemerlangan Minggu Pendidikan Khas 2010

Assalamualaikum..
Bertemu lagi kita pada kali ini, Alhamdulillah bersyukur hendaknya kepada ilahi yang mana program yang kami rencanakan pada awal tahu telah pun dilaksanakan dengan jayanya. Walaupun perlaksanaannya adalah pada kali pertama, tetapi ia dianggap berjaya kerana kami dapat memenuhi aktiviti yang dirancangkan.

Terima Kasih yang tidak terhingga kepada pihak pentadbir, YDP PIBG yang mana telah memberi kerjasama yang baik selama aktiviti ini dijalankan. Guru-guru pendidikan khas, yang telah banyak berkorban masa untuk menjayakan aktiviti ini hanya ucapan terima kasih sahaja yang mampu dibalas.

Menyusur kembali pada minggu tersebut, banyak aktiviti yang dijalankan mendapat sambutan yang menggalakan dari ibu bapa dan murid-murid khasnya. diantara aktiviti yang dijalankan adalah pertandingan bowling, sukaneka, pertandingan mewarna dan amali wang. Dengan pelbagai aktiviti yang dijalankan ini maka perlaksanaan minggu pendidikan khas menjadi lebih terisi dengan aktiviti-aktiviti yang lebih bersifatkan sosialisasi serta riadah, ini seiring dengan keperluan anak-anak khas ini.

Mari kita sama-sama menyingkap kembali aktiviti yang telah dijalankan oleh pihak kami :

0 comments: